Londoni kirándulás

Londoni kirándulás

 

Október második felében iskolánk 50 tanulója autóbuszos tanulmányi kiránduláson vett részt, melynek úticélja London és Párizs volt. Az útról Kádár Lili, 12.C osztályos tanuló készített rövid beszámolót.

 

Londoni és Párizsi élmények

A londoni út folyamán rengeteg helyre sikerült eljutnunk, és felfedeznünk a történelmi helyszíneket. Feljutottunk a Skygardenbe, és bejártuk a Towert. Tettünk egy hosszú sétát a belvárosban, hogy megcsodáljuk a London Eye-t, a Big Bent és a Parlamentet. A Temze partjáról gyönyörű kilátás nyílt Londonra és magára a folyóra. A múzeumok sem maradtak el, voltunk a Natural History Museumban, a British Museumban, a National Maritime Museumban, és a London Transport Museumot is meglátogattuk. A Buckingham Palace és a St. James Park felejthetetlen volt, hiszen maga a park  rendben tartott és tiszta.

Párizsban sikerült feljutnunk az Eiffel torony tetejére, megnéztük a Louvre-t és a Notre-Dame-ot. Utóbbi közelében lehetőségünk volt igazi francia csokoládét és bagettet venni. Mindenki élményekben gazdagon tért haza Magyarországra.

 

Készítette: Kádár Lili 12c osztályos tanuló