Megjelent a Tájékoztató kiegészítése

Megjelent a Tájékoztató kiegészítése

A Hivatalos kiegészítésben a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.

A felsőoktatási felvételi tájékoztató kiegészített, pontosított formában található meg a felvi.hu oldalon. Minden jelentkezőnek akkor is újra érdemes áttanulmányoznia a jelentkezési szabályokat, meghirdetéseket, ha korábban már megnézte azokat a honlapon.

Kiegészítések, javítások, módosítások a felvételi tájékoztatóban

Különböző okok miatt lehetnek további olyan szakok, amelyeket decemberben nem hirdettek meg a felsőoktatási intézmények, és most mégis meghirdetik, illetve olyanok is vannak, amelyeket intézményi döntés alapján töröltek a meghirdetések közül. Az új meghirdetések, és az egyéb korrekciók, esetleges törlések 2017. január 31-ével beépülnek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható a Felvin.

Bővült a duális képzésként is végezhető szakok köre, ezeket továbbra is lábjegyzetben jelezzük. A duális képzésről, illetve az adott felsőoktatási intézménnyel szerződött gazdálkodó szervezetekről, vállalkozásokról, szakmai gyakorlóhelyekről az intézmények honlapjain, illetve a www.dualisdiploma.hu honlapon lehet tájékozódni.

Jelentkezési határidő: 2017. február 15.

Legkésőbb 2017. február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

Hitelesítési határidő: 2017. február 20.

2017. február 20-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

A Hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata letölthető (pdf-ben) ide kattintva »