Nyolcadikos felvételi - szóbeli beosztás

Nyolcadikos felvételi - szóbeli beosztás

NYOLCADIKOS FELVÉTELI – SZÓBELI BEOSZTÁS

2021. március 8-9.

 

Kedves Nyolcadikosok!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a szóbeli felvételi meghallgatásokat a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban 2021. március 8-án és 9-én 8 órakor kezdjük. A szóbeli vizsgabeosztásról külön értesítést nem küldünk. A vizsgabeosztás az oldal alján található linkre kattintva érhető el. A tanulók névsorban szerepelnek, az azonos nevűek esetében megadtuk az oktatási azonosító utolsó négy számjegyét. Amennyiben egy tanuló több olyan tagozatot is megjelölt, amelyiknél van szóbeli meghallgatás, minden tagozatnál külön szóbeli meghallgatáson kell részt vennie.

Kérjük, hogy a megjelölt időpont előtt 10 perccel jelenjetek meg a vizsga helyszínéül kijelölt terem előtt. Hozzátok magatokkal félévi értesítőtöket, fényképes igazolványt, íróeszközt, esetleg a versenyeredményeiteket igazoló okleveleket.

A járványügyi helyzetre való tekintettel az intézmény területére csak a felvételiző tanulók léphetnek be, szülők és kísérők nem. Köszönjük a hozzátartozók megértését. A tanulók lázmérés és kézfertőtlenítés után, maszkban léphetnek be az épületbe. A közösségi terekben a maszk viselése és az előírt távolság megtartása kötelező. A vizsgatermekben is ügyelni fogunk az egészségügyi előírások betartására és betartatására. A vizsga ideje alatt a maszk viselése nem kötelező. Kérjük, hogy a vizsgák után a tanulók minél hamarabb hagyják el az intézményt.

Ha a vizsgázó a szóbeli vizsgán betegség vagy hatósági karantén miatt nem jelenik meg, a vizsgát a kijelölt vizsganapoktól eltérő időpontban, de legkésőbb 2021. március 12-én tudjuk számára megszervezni.

Az új vizsgaidőpontot a gondviselőnek kell kérnie: kérelmet kell benyújtani az intézmény vezetőjének legkésőbb 2021. március 8-án. A kérelmet és a hiányzás okáról szóló igazolást elektronikusan kérjük eljuttatni az iskola@csokonai-debr.edu.hu címre. A kérelmekről a benyújtott igazolások alapján az intézményvezető dönt.

Az ideiglenes felvételi jegyzéket legkésőbb 2021. március 16-án tesszük közzé honlapunkon, a tanulókat az oktatási azonosítóval (11 jegyű szám) jelöljük. (A megadott jeligéket nem tudjuk a tanulók azonosítására alkalmazni, mert több esetben azonos jeligéket adtak meg a diákok.)

Jó felkészülést, szeretettel várunk Benneteket!

A szóbeli meghallgatások beosztása