Rendkívüli helyzet

Rendkívüli helyzet

Kedves diákok, kedves szülők!

2020. március 13-án az Operatív Törzs határozata alapján Orbán Viktor miniszterelnök úr akciótervet tett közzé (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-viktor-rendkivuli-bejelentese-koronavirussal-kapcsolatos-kormanyzati-intezkedesekrol). Ez új  helyzetet teremtett az iskolai oktatásban.

2020. március 16-ával kezdődően a későbbiekben meghatározott időpontig a következők lépnek életbe.

A diákok nem látogathatják az oktatási intézményeket. Ennek értelmében új oktatási munkarend kerül bevezetésre, amit digitális munkarendnek nevezünk. Ezt a munkarendet a későbbiekben ismertetjük, mivel a kidolgozása jelenleg még folyamatban van. További tájékoztatásig nincs teendő.

A tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, a tanároknak folytatni kell az oktatást, azonban digitális eszközökkel.

Felhívom a szülők és a tanulók  figyelmét arra, hogy a gyerekek maradjanak otthon, és az iskolán kívüli szabadidős tevékenységeket, csoportos találkozókat lehetőség szerint kerüljék (pl. edzések, edzőtermek látogatása, külön órákon való részvétel stb.).

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak a kormányzati honlapokon (https://koronavirus.gov.hu; https://nnk.gov.hu), az intézményi honlapon (www.csokonaigimnazium.hu), valamint a KRÉTA rendszer faliújságján keresztül közölt információk tekinthetőek mérvadónak. Az aktuális információkat / tennivalókat mindig ezeken a csatornákon fogjuk közölni az iskolai közösség tagjaival. Kérjük, hogy a megfelelő tájékozottság érdekében mindenki naponta többször ellenőrizze az információk aktualitását.

Ügyeleti telefonszámunk: 06 52/531-867. E-mail: iskola@csokonai-debr.sulinet.hu

Megértő türelmét, együttműködését mindenkinek előre köszönjük.

Tisztelettel:

dr.Molnárné Szecskó Ágnes

intézményvezető