Szóbeli beosztása

Szóbeli beosztása

NYOLCADIKOS FELVÉTELI – SZÓBELI BEOSZTÁS

 

Kedves Nyolcadikosok!

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a szóbeli felvételi meghallgatásokat a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban 2018. március 5-én, hétfőn 8 órakor, március 6-án, kedden 13 órakor kezdjük. A szóbeli vizsgabeosztásról külön értesítést nem küldünk. A jelentkezőket tagozatonként osztottuk be, az egyes képzési formákra jelentkezők névsora, illetve a beosztások az oldal alján, a megfelelő linkre kattintva érhetők el. Amennyiben egy tanuló több olyan tagozatot is megjelölt, amelyiknél van szóbeli meghallgatás, minden tagozatnál külön szóbeli meghallgatáson kell részt vennie.

Kérjük, hogy a megjelölt időpont előtt 20 perccel jelenjetek meg a vizsga helyszínéül kijelölt terem előtt. Hozzátok magatokkal ellenőrző könyveteket, fényképes igazolványt, íróeszközt, esetleg a versenyeredményeiteket igazoló okleveleket.

Az ideiglenes felvételi jegyzéket legkésőbb 2018. március 14-én tesszük közzé honlapunkon, a tanulókat az oktatási azonosítóval (11 jegyű szám) jelöljük. (A megadott jeligéket nem tudjuk a tanulók azonosítására alkalmazni, mert több esetben azonos jeligéket adtak meg a diákok.)

Jó felkészülést, szeretettel várunk Benneteket!

A szóbeli meghallgatások beosztása tanulmányi területenként:

1000 – humán

2000 – történelem emelt

3000 – magyar-német két tanítási nyelvű

6000 – magyar-olasz két tanítási nyelvű

8000 – biológia emelt

9000 – angol emelt 2018. március 5.

9000 – angol emelt 2018. március 6.

Figyelem!

Néhány tanulót technikai okokból nem tudtunk beosztani. Az ő szóbeli meghallgatásaik beosztását az alábbi táblázat tartalmazza:

pótlólagosan beosztott tanulók