Elsők lettünk a Wizzair-futáson

Elsők lettünk a Wizzair-futáson

Varga Petra Kincső 10.A osztályos tanuló átveszi a díjat

 

Ötödik alkalommmal rendezték meg a Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyt a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren 2022. szeptember 25-én.

A Csokonai Gimnázium csapata közel 80 fővel vett részt az eseményen. A vasárnap délelőtti versenyre 9:45-kor Rubint Réka vezetésével melegítettek be a résztvevők. A közel 20 perces testmozgás után pontban 10:15-kor lőtték el a 2,5 km-es táv rajtját. Olyan nagy volt a rajtnál a tömeg, hogy közel 5 perc telt el, mire az utolsó versenyző is áthaladt a rajtvonalon.

Nagyon kellemes, enyhén szeles időben vágott neki a mezőny a távnak.

A táv teljesítése után  lehetőség volt különböző ajándéktárgyak beszerzésére, egy jó étkezés elköltésére vagy különböző ismeretterjesztő programok megnézésére is. Ezzel párhuzamosan táncbemutatók, tűzoltó- és mentőhelikopter-bemutató is színesítette a programot.

Hab a tortán, hogy a Csokonai Gimnázium csapata lett a Legsportosabb Középiskola, a "Keressük a legsportosabb iskolákat" kampány első helyezett középiskolája.

A rendezvényre való regisztrációt Varga Zoltánné tanárnő koordinálta, a részt vevő diákokat Géczi Gergő és Varga Tamás testnevelő tanárok kísérték el a rendezvényre.

Gratulálunk a diákoknak a kiváló eredményhez, köszönjük a tanárok szervező munkáját.