Elsősavató - hatalmas buli volt!

Elsősavató - hatalmas buli volt!

 

 

Óriási versenyt, sok táncot, játékot, nevetést köszönhetünk az idei elsősavatónak. Egész héten volt tánc, Barbie-nap, reggelikészítés, zene - a tavaly nyertes 9.b osztály izgalmas kihívások elé állította a gólyákat. November 17-én pedig nagyon vidám versengésnek lehettünk tanúi, a zsűri tagjai - Juhász-Héra Andrea igazgatóhelyettes, Bartáné Cserny Katalin tanárnő, Géczi Gergő és Mokánszki János tanár urak és Pazonyi Panna 11.b osztályos tanuló a DÖK képviseletében - sokat tanakodhattak, hogyan pontozzák a produkciókat. Szívünkbe zártuk a 9.a, a 9.knyb, a 9.c, a 9.knyd, a 9.e és a 9.f osztályt is. Aki látta, tudja: mindegyik osztály nagyot harcolt, áment a próbákon, s bizonyították, hogy igazi csokonais diákok lettek. Gratulálunk mindegyik osztálynak!

A verseny első helyezettje az egész héten minden feladatban lelkesen részt vevő 9.c osztály lett. Nekik és osztályfőnöküknek, Bilen Attilának külön gratulálunk!

Köszönjük a zsűri tagjainak a közreműködését. Köszönet a 9.b osztálynak és osztályfőnöküknek, Szakál Lászlóné tanárnőnek a rendkívül szórakoztató programért. S legfőképpen köszönjük, Kilencedikesek, hogy ilyen jó hangulatot varázsoltatok!

A fotókat Pósán Enikő tanárnő készítette. Köszönjük!