Kék Vödör akció és adomány a Szeretetszolgálatnak

Kék Vödör akció és adomány a Szeretetszolgálatnak

 

 

Iskolánk közössége az idei évben is támogatta a Dorkász Szolgálat Közhasznú Alapítvány Kék Vödör tartósélelmiszer-gyűjtő akcióját. Ebben az évben az akció a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával valósul meg. A projekt hátrányos helyzetű időseket, csonka családokat és tartós beteget ápoló családokat támogat, ahol a havi bevétel nem teszi lehetővé, hogy minden nap elegendő étel kerüljön az asztalra. 

Tzenkét literes műanyag tároló vödrökben tartós élelmiszert gyűjtöttünk a rászorulóknak.Minden osztály megtöltött egy- egy vödröt, így huszonöt vödör lett tele.  A szervező munkát köszönjük az osztályfőnököknek, Nagy Attiláné Babi néni könyvtárosunknak, Pósán Enikő tanárnőnek és Nagyné Tóth Erzsébet intézményvezető-helyettesnek. 

A Magyar Református Szeretetszolgálat adománygyűjtő munkájához is csatlakoztunk, több doboz tartós élelmiszert ajánlottunk fel a rászorulóknak.

Örülünk, hogy a tanulóink, pedagógusaink szívesen segítenek. Köszönet minden jó szándékú adakozónak, önzetlen segítőnek! 

Jó adni,  jó, hogy adhatunk!