Központi írásbeli: megtekintés, pótló írásbeli

Központi írásbeli: megtekintés, pótló írásbeli

A 2022. január 22-én írt dolgozatok megtekintése és az értékelő lapok átvétele

A kijavított dolgozatokat 2022. január 27-én, csütörtökön 8:00 és 16:00 óra között lehet megtekinteni a kijelölt termekben. Az érintett tanulók védettségi igazolvány nélkül is, a kísérő szülők csak védettségi igazolvánnyal jöhetnek be a megtekintés napján. A dolgozatokról digitális másolat készíthető. Kérünk mindenkit, digitális fényképezőgépet vagy fényképezésre alkalmas telefont hozzon magával. Fénymásolatot nem tudunk készíteni.

A dolgozatok eredménye a hatályos rendelkezések szerint nem hozható nyilvánosságra, arról kizárólag az értékelőlapok útján értesíthető a tanuló. Az értékelőlapok átvehetők 2022. január 27-én, csütörtökön 8:00 és 16:00 óra között a kijelölt termekben. Az át nem vett értékelőlapokat postázzuk.

A vizsgázó és szülője a hivatalos javítókulcstól eltérő értékelés esetén az értékelésre írásban észrevételt tehet a lent elérhető formanyomtatványon. Az észrevételt a megtekintést követő első munkanap végéig, 2022. január 28-án, pénteken 16:00 óráig lehet beadni. A kitöltött, aláírt észrevétel személyesen leadható az iskola titkárságán, vagy elektronikus formában (szkennelt dokumentumként) beküldhető az iskola email címére: iskola@csokonai-debr.edu.hu

Formanyomtatvány tanulói észrevételhez

Pótló írásbeli vizsga

Azok a tanulók, akik az írásbeli vizsgán igazoltan nem tudtak megjelenni, 2022. január 27-én, csütörtökön tehetnek pótírásbeli vizsgát. A vizsga kezdete 14:00 óra, 13:30-ra várjuk a tanulókat. A beosztás a portai hirdetőn lesz olvasható.