Nyolcadikos felvételi: szóbeli vizsgák

Nyolcadikos felvételi: szóbeli vizsgák

NYOLCADIKOS FELVÉTELI – SZÓBELI BEOSZTÁS

2022. március 7-8.

 

Kedves Nyolcadikosok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a szóbeli felvételi meghallgatásokat a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban 2022. március 7-én 8 órakor, március 8-án 13 órakor kezdjük. A szóbeli vizsgabeosztásról külön értesítést nem küldünk. A vizsgabeosztás az alábbi linkekre kattintva érhető el:

SZÓBELI VIZSGÁK 2022. MÁRCUS 7.

SZÓBELI VIZSGÁK 2022. MÁRCIUS 8.

A tanulók névsorban szerepelnek, az azonos nevűek esetében megadtuk az oktatási azonosító utolsó négy számjegyét. Amennyiben egy tanuló több olyan tagozatot is megjelölt, amelyiknél van szóbeli meghallgatás, minden tagozatnál külön szóbeli meghallgatáson kell részt vennie.

Kérjük, hogy a megjelölt időpont előtt 15 perccel jelenjetek meg a vizsga helyszínéül kijelölt terem előtt. Hozzatok magatokkal fényképes igazolványt, íróeszközt, esetleg a versenyeredményeiteket igazoló okleveleket.

A járványügyi helyzetre való tekintettel az intézmény területére csak a felvételiző tanulók léphetnek be, szülők és kísérők nem. Köszönjük a hozzátartozók megértését. A tanulóktól kérjük a járványügyi előírások betartását, kézfertőtlenítést és a közösségi terekben maszk viselését.

A vizsgahelyszínek:

Az ideiglenes felvételi jegyzéket legkésőbb 2022. március 16-án tesszük közzé honlapunkon, a tanulókat az oktatási azonosítóval (11 jegyű szám) jelöljük.

Jó felkészülést, szeretettel várunk Benneteket!