Suliválasztó SuliFórum október 25-26.

Suliválasztó SuliFórum október 25-26.

 

 

A Debreceni Tankerületi Központ több éves hagyománynak megfelelően ebben a tanévben is megszervezte a Suliválasztó SuliFórum elnevezésű pályaorientációs iskolaválasztó programot, amelynek a debreceni Fórum Bevásárlóközpont adott otthont. A program részeként minden érdeklődő diák, szülő átfogó és hiteles képet kaphatott a tankerület által fenntartott középiskolákról és a bennük zajló képzésekről.

Október 25-én és 26-án szórólapokkal, plakátokkal, játékokkal, apró nyereményekkel, kisfilmekkel, és legfőképpen lelkes csokonais diákokkal és tanárokkal fogadtuk azt a sok általános iskolást, aki ellátogatott a standunkhoz. Örülünk a nagy érdeklődésnek! Köszönjük az általános iskolásoknak a beszélgetéseket, a nevetést, a közös játékot. Köszönjük Juhász-Héra Andrea tanárnőnek és Bilen Attila tanár úrnak a szervező munkát és a részvételt, tanárainknak és diákjainknak a standnál végzett "marketinget".

Aki szerencsés volt, hallhatta-láthatta műsorunkat, amelyben volt tánc és sok-sok ének - magyar, német és olasz dalok. Gratulálunk a műsor szervezőinek, Juhász-Héra Andrea és Lévai Tünde tanárnőnek, az olasz blokk összeállítójának, Balduccio Lucának és az összes fellépő diákunknak!