Tanulói laptopok átadás-átvétele

Tanulói laptopok átadás-átvétele

Tisztelt Szülők!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára" című projekt keretében a 9. évfolyamos tanulók számára pályázott laptopok átadása 2022. március 23-án, szerdán lesz intézményünkben. Ezen a napon 16 órára várjuk az érintett szülőket az iskola aulájába.

Azok, akik regisztráltak a KRÉTA felületen, és így elektronikusan benyújtották igényüket a laptopra, ekkor vehetik át az eszközöket. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy személyesen csak az a gondviselő veheti át az eszközt, aki a regisztrációt végezte, vagy annak nagykorú meghatalmazottja. Amennyiben meghatalmazott veszi át az eszközt, kérjük, hogy a kitöltött, aláírt meghatalmazás nyomtatványt hozza magával.

Meghatalmazás nyomtatvány: MEGHATALMAZÁS

Az átvevő személy adatait az átadás-átvételkor ellenőriznünk kell, ezért kérjük, hogy hozzák magukkal személyi igazolványukat.

Az átadás-átvétel folyamatát megkönnyíti, ha a regisztrációkor megadott adatokban nincs hiba. Kérjük ezért, hogy ellenőrizzék regisztrációkor megadott adataik helyességét, és ha módosításra van szükség, a módosítást végezzék el a felületen 2022. március 21. nap végéig.

A regisztráció módosításának menetét mutatja be az alábbi video (a video vége, kb. 2:30-tól): https://www.youtube.com/watch?v=yCMUdwphQWw

Köszönjük együttműködésüket, várunk minden érintettet 2022. március 23-án 16 órára.