Versenykiírás

Versenykiírás

    A dokumentum az ikonra kattintva letölthető                

                                                                                                                                                                   

Kedves Kollégák, Kedves Diákok!

Örömmel tudatjuk, hogy a 2017/2018. tanévben a hagyományos

FESTIVAL D’ITALIANO-t

a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium szervezi, melynek időpontja

 

2018. március 23-24.

 

A versenyre az elmúlt évek gyakorlatát követve egyéni és csoportos kategóriákban lehet jelentkezni. Nevezni az iskola honlapján, a Festival d’Italiano logó alatti nevezési lapok kitöltésével és elküldésével lehet. A nevezési lapok 2017. november 20-tól lesznek elérhetőek az iskola honlapján, a www.csokonaigimnazium.hu oldalon.

Kérjük, hogy a kollégák (felkészítő vagy kísérő tanár) nevezzék be a diákokat, hogy elkerüljük a nevezésnél esetlegesen adódó bonyodalmakat.

 

Jelentkezési határidő: 2018. január 12.

ÖRÖMMEL TÁJÉKOZTATJUK AZ OLASZ FESZTIVÁLRA JELENTKEZŐKET, HOGY A DEBRECENI TANKERÜLETI KÖZPONT AZ EZ ÉVI OLASZ FESZTIVÁL KÖLTSÉGEIT ÁTVÁLLALTA, EZÉRT NEVEZÉSI DÍJAT NEM KELL FIZETNI.

 

A nevezési díjakat 2018. január 22-ig kérjük átutalni. A bankszámla adatai november végétől megtalálhatók majd honlapunkon.

 

Az átutalás közleményében kérjük feltüntetni a Festival D’Italiano rövidítést (FDI), a nevező iskola OM azonosítóját, és hogy az iskola hány diákjának nevezési díját fizetik be (pl. FDI-031197-8E-4CS-10fő, azaz Festival d’Italiano – 031197 – 8 Egyéni nevezés- 4 csoport összesen 10 fővel). Kérjük továbbá, hogy a befizetésről szóló visszaigazolásról küldjenek másolatot a festivalditaliano2018@gmail.com e-mail címre.

 

Az egyéni kategóriák nevezési díja 2000 Ft/fő, függetlenül attól, hány egyéni és/vagy csoportos kategóriában indul a tanuló. Kérjük, egy tanuló csak egy nevezési lapot töltsön ki!

 

FIGYELEM! A nevezési díj a csoportos kategóriákban 1000,- FT/fő. Azoknak a diákoknak, akik egyéni kategóriában is indulnak, és befizették a 2000,-FT nevezési díjat, a csoportos kategóriáért nem kell külön fizetniük.

 

A verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kérjük, hogy egy versenyző legfeljebb három szóbeli kategóriába és egy csoport legfeljebb két csoportos kategóriába nevezzen!

 

Az írásbeli pályázatok beérkezési határideje 2018.01.22. Az írásbeli pályázatokat e-mailben kérjük elküldeni (csatolt fájlban, amelynek neve tartalmazza a jeligét, az egyetem és a feladat megjelölését pl.: tesoro_SZTE_prozaforditas) a festivalditaliano2018@gmail.com e-mail címre. A pályázatokat ugyanazzal a jeligével kérjük ellátni, amelyet a jelentkezéskor a nevezési lapon egy diákoz megjelöltek.

 

Kérjük a kedves Kollégákat, hogy a verseny sikeres lebonyolítása érdekében vegyenek részt a zsűri munkájában, és a jelentkezési lapon pontosan jelöljék, milyen kategóriában illetve kategóriákban kívánnak zsűrizni. Kérjük, lemondás esetén mindenki gondoskodjék szakszerű helyettesről!

Figyelem! Az az iskola, amelyből senki nem vállal zsűrizést, nem indíthat szóbeli kategóriában versenyzőt.

 

A zsűriző kollégáknak március 23-án, pénteken, térítésmentesen tudunk ebédet illetve büfét biztosítani. Aznap este minden Kollégát és versenyző diákot szeretettel várunk egy hangulatos fogadásra. A verseny ideje alatt az iskolában büfé üzemel.

 

Bár a meghívandó iskolák névsora örvendetes módon évről évre bővül, a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordulhat, hogy néhány intézményhez nem jut el a versenykiírásunk. Ezért kérünk mindenkit, hogy továbbítsák azt a más iskolákban tanító olasz szakos kollégáknak. A felhívás szükség esetén bármikor letölthető a www.csokonaigimnazium.hu honlapról.

 

Szállás a város középiskolai kollégiumaiban, panzióiban, szállodáiban bőven áll rendelkezésre, amelyek hamarosan a honlapunkon olvashatóak. Az aktuális információk a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium hivatalos honlapján, a Festival d’Italiano-ra kattintva érhetők el.

 

Bármilyen, szervezéssel kapcsolatos kérdést várunk a festivalditaliano2018@gmail.com e-mail címen, illetve hívhatják az 52/531-867 telefonszámon az iskola olasztanárait: Pelyvás Zsófia, Nemes Gabriella, Gulyás Éva, Viviana Fasanella, Luca Balduccio és Antonio Bellofatto.

 

A felkészüléshez jó munkát és a versenyhez sikeres szereplést kívánunk!

 

 

                                                                                               Dr. Molnárné Szecskó Ágnes

                                                                                                          intézményvezető